DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

Öğrencilerimizle dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Bu Nedir?" etkinliği gerçekleştirilmiştir. Sınıflarda öğrencilerin iki gruba ayrılarak verilen ipuçlarını değerlendirerek kelimeleri tahmin ettikleri etkinlik öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı.

Atasözü ve deyimlerimiz öğrencilerimizin gözünden hayal edilerek resme aktarılmıştır.

İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u anma töreni gerçekleştirilmiştir.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Safahat Sözlüğü öğrencilerimiz tarafından incelenerek oluşturulan afiş ve sloganlar arasından Muhammed Yusuf OKUMUŞ isimli öğrencinin "İnsan âdâb-ı hayâtta kurmazsa âheng-i ezelî, olur âsumân-peymâ." cümlesi seçilmiştir.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Mehmet Akif Ersoy ve Safahat konulu pano çalışması gerçekleştirilmiştir.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi okulumuzda yürütülmeye başlanmıştır.