Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi

Her yıl Mayıs ayında öğrenci, öğretmen ve veliler tarafından doldurulan Rehberlik İhtiyaçları Belirleme Anketi öğrenci, öğretmen ve velilerimizin çoğunluğuna uygulanmıştır.

Doktorluk Meslek Tanıtımı Etkinliği Dr. Abdulsamet ATÇI hocamızın katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Meslek seçiminde dikkat edilmesi gerekenler, mesleki tecrübelerin aktarımı ve öğrencilerimizin sorularının yanıtlanması ile birlikte etkinlik tamamlanmıştır. Katılımından dolayı Dr. Abdulsamet ATÇI'ya teşekkür ederiz.

Aile Çocuk Eğitimi Programı kapsamında "Siber Zorbalığın Belirlenmesi ve Önlenmesi" ve "Dijital Mahremiyet, Dijitalleşme ve Maneviyat" konulu veli eğitimleri Okul Psikolojik Danışmanımız Şule Bayılan tarafından gerçekleştirilmiştir.

Öfke Yönetimi konulu modüler pano çalışması öğrencilerimiz ile birlikte gerçekleştirilmiştir.

Okul Rehber Öğretmen/ Psikolojik Danışmanımız tarafından öğrencilerimize Mesleki Hedef Belirleme konulu seminer düzenlenmiştir.

Okulumuz mezun öğrencilerinden Abdullah ELABİD okulumuza davet edilerek Diş Hekimliği bölümü hakkında öğrencilerimiz ile soru-cevap etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Ock

Psikolojik Sağlamlık konulu broşür Rerberlik ve Psikolojik Danışma Servisimiz tarafından hazırlanmıştır.

Ock

Öğrencilerimizin devamsızlık nedenlerin tespit etmek amacıyla okulumuz genelinde devamsızlık nedenleri anketi uygulanmıştır.