BİGEP kapsamında öğrencilerimiz ile sinema etkinliği gerçekleştirildi. Şanlıurfa Belediyesi Şari Nabi Sinema Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz hoş vakit geçirdi.

Şanlıurfa Valiliği tarafından planlanan Bağımlılıkla Mücadele Öğretmen Seminerleri Kapsamında okulumuz öğretmenlerine Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Salih ASLAN ve Muhammed ŞARAN tarafından seminer verilmiştir.

Ock

Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında öğrencimiz Muhammed Fazlı KAYKAÇ il birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen İHL Meslek Dersleri öğretmeni Emirhan ESİROĞLU'nu tebrik ederiz.

Ock

Genç Sada Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında öğrencimiz Rukneddin ELHAMİDİ  il üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen İHL Meslek Dersleri öğretmeni Emirhan ESİROĞLU'nu tebrik ederiz.

Ock

Hutbe Okuma Yarışmasında öğrencimiz Muhammed Yusuf OKUMUŞ il beşincisi olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen İHL Meslek Dersleri öğretmeni Mehmet BOZKAYA'yı tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzda sınıflar arası Siyer-i Nebi Bilgi yarışması düzenlenmiştir.

Ock

Okulumuz öğrencileri arasında Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması düzenlenmiştir. Yarışmada birinci olan öğrencimiz 12/A sınıfından Rukneddin EL-HAMİD'i tebrik ediyoruz.

Ock

İnsan Fizyolojisi Ünitesi kapsamında vücudumuzun sistemlerini somutlaştırmak amacıyla maket tasarım çalışması yapılmıştır. Okulumuz 11/A sınıfı öğrencileri farklı sistemleri maketler ile göstermiştir. Çalışma ile ilgilenen öğretmenimiz Derya Yeşilorman'a teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencileri arasında "Genç Hatipler" Hutbe Yarışması düzenlenmiştir. Yarışmada birinci olan öğrencimiz 10/C sınıfından M. Yusuf Okumuş'u tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencileri arasında "Genç Bilaller" Ezan Okuma Yarışması düzenlenmiştir. Yarışmada birinci olan 12/B sınıfı öğrencisi M. Fazlı KAYKAÇ'ı tebrik ediyoruz.

YKS sürecindeki öğrencilerimizin öğretmenlere erişimini kolaylaştırmak amacıyla okulumuzda soru çözüm köşesi oluşturuldu.

BİGEP kapsamında yapılan izleme değerlendirme sınavı sonuçlarına göre 11. ve 12. sınıf düzeyinde okulumuzda ilk üçte bulunan öğrencilerimiz ödüllendirildi. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.