Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü birimlerince okulumuzda polislik meslek tanıtımı, terörle mücadele ve siber suçlar konularında bilgilendirme semineri gerçekleştirilmiştir.

Kas

Karate Gençler B Erkek Mahalli Yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz İsmail Felhan ve Hamza Okra'yı tebrik ediyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda kutlanmıştır.

Ekm

Öğrenci başarısının artmasında öğretmenin rolü konulu öğretmen broşürü ve öğrenci başarısının artmasında ailenin rolü konulu veli broşürü

Ekm

Pansiyon panoları öğrencilere kazandırılması gereken değerler ile igili düzenlenmiştir.

Ekm

Okul psikoloijlk danışman ve rehber öğretmenleri tarafından 9.sınıf öğrencilerine okul rehberlik vepsikolojik danışma servisinin tanıtımı yapılmıştır. Sınıf ve okul kuralları konuşulmuştur ortak kurallar belirlenmiştir.

Ekm

Okulumuz 9.ve 10.sınıf öğrencilerine okul psikolojik danışmanları tarafından akran zorbalığı konulu sınıf rehberliği yapılmıştır.

Eyl

Ey Resulüm!Biz seni ancak alemlere bir rahmet olarak gönderdik.Mevlid-i Nebi haftası kapsamında okulumuzda program yapıldı.Program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.Öğrenciler tarafından şiirler okundu,sinevizyon gösterisi ile devam etti.Okul koromuz tarafından ilahiler söylendi.Program esnasında öğretmen ve öğrencilerimize lokum ikramı yapıldı.Tüm İslam Aleminin Mevlid Kandilini kutluyoruz.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma programı yapılmıştır.Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz ki, şehitlerimiz, kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Artık her yıl, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde kendilerini gönülden yâd edecek, hatıralarını gelecek nesillere aktaracağız.

OKUL TANITIM GÜNLERİ

MEHMET ZAHİD KOTKU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN OKULUMUZA GELEBİLMELERİ İÇİN BİNEBİLECEKLERİ OTOBÜS HATLARI