'Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır...'

Okulumzda Kadir Gecesi programı düzenlenmiştir. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecenizi tebrik eder, hayır ve bereketinden nasiplenebilmeyi dileriz.

Kas

Etkili iletişim becerilerinin okul ikliminde etkin kullanılmasının sosyal ilişkilere etkisi ve öğrenci davranışlarını olumlu etkilemesi amacıyla öğretmenlere yönelik broşür çalışması psikolojik danışma ve rehberlik servisi tarafından yapılmıştır.

Ekm

2022-2023 Eğitİm Öğretim yılı veli toplantısı, 30 Ekim 2022 pazar günü okulumuzda gerçekleşti.Velilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz

Ekm

Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister. - MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Ekm

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimizin dünyayı teşriflerinin sene-i devriyesini idrak ediyoruz.Mevlid-i Nebi haftası kapsamında okulumuzda program gerçekleştirilmiştir.Bu etkinliklerin yapılmasında emeği geçen meslek dersleri öğretmenimiz Emirhan Esiroğlu'na ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Kitap okuyan nesiller, geleceğin mimarisinin şekillenmesinde büyük önem taşırlar. Bir toplumda kültürlü insanlar ne kadar çoksa, o toplum bir o kadar gelişecektir.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından planlanan Aile Çocuk Eğitim Programının veli oturumları okulumuzda gerçekleştirildi. Aile içi iletişim, aile içi şiddeti önleme, gençlik ve ergenlik dönemi sorunları konularında veliler bilgilendirildi. Uzman psikolog Reşat Sağlam işbirliğinde iki oturum gerçekleştirilen eğitimlerimiz veli ve öğrencilerimiz tarafından ilgiyle dinlendi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından planlanan Aile Çocuk Eğitim Programı'nın öğrenci oturumları okulumuzda gerçekleştirildi. Zorbalık, siber zorbalık, öfke kontrolü, etkili iletişim konularında öğrenciler bilgilendirildi. Rehberlik Araştırma Merkezi işbirliğinde psikolojik danışmanlar Ali SATICI ve Ömer Faruk ULUDAĞ tarafından iki oturum şeklinde gerçekleştirilen eğitimlerimiz öğrenciler tarafından ilgiyle dinlendi. Program sonunda öğrencilerimize ikramda bulunuldu.