Öğrencimiz Muhammed Fazlı Kaykaç Genç Bilal'ler Ezan Okuma Yarışması'nda İl Birinciliğinden sonra Kilis'te düzenlenen yarışmada Bölge Üçüncüsü olmuştur. Kendisini ve Danışman Öğretmeni Emirhan ESİROĞLU'nu tebrik ederiz

Okulumuz, Şehit Onur Kılıç AİHL ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan AİHL liselerinin birlikte gerçekleştirdiği Özgürlüğün Sesi Kalbimizin Nefesi Filistin konulu şiir dinletisi İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda sergilenmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimiz Fatma Kavalcı, Demet Yıldız ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kilis Alaaddin Yavaşça Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Bölge Finalinde öğrencimiz M. Fazlı Kaykaç isimli öğrencimiz bölge üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, emeği geçen İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Emirhan Esiroğlu'na teşekkür ederiz.

Okulumuz Devamsızlığı Önleme, Müdahale ve Yönlendirme Komisyonu Toplantısı okulumuz öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

2023-2024 2.DÖNEM 1.ORTAK SINAV TAKVİMİ

11 Ayın Sultanı Ramazan ayının gelişini kutlamak ve "Bugün hiç ayet okudunuz mu?" etkinliği ile öğrencilerimizin etkileşimli bir şekilde öğrenmelerini sağlamak amacıyla pano çalışması yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda Mehmet Akif ERSOY ve İstiklal Marşı konulu bilgi yarışması ve İstiklal Marşının Kabulü konulu kısa film gösterimi yapılmıştır. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şanlıurfa Bilim Merkezine gerçekleştirilen gezimizde öğrencilerimiz keyifli anlar yaşayarak gözlem yapma fırsatı bulmuştur. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

BİGEP kapsamında öğrencilerimiz ile sinema etkinliği gerçekleştirildi. Şanlıurfa Belediyesi Şari Nabi Sinema Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz hoş vakit geçirdi.

Şanlıurfa Valiliği tarafından planlanan Bağımlılıkla Mücadele Öğretmen Seminerleri Kapsamında okulumuz öğretmenlerine Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Salih ASLAN ve Muhammed ŞARAN tarafından seminer verilmiştir.